بهترین روشهای سرمایهگذاری در کانادا در سال ۲۰۲۴
یکی از روشهای گرفتن اقامت دائم کانادا، مهاجرت به کانادا از طریق سرمایهگذاری است. با سرمایه گذاری میتوانید به کانادا مهاجرت کنید و بطور دائم در این کشور اقامت داشته باشید.
دولت کانادا روشها و برنامههای مختلفی را برای سرمایهگذاری در کانادا معرفی کرده است تا متقاضیان مهاجرت به کانادا از یکی از راههای مختلف سرمایهگذاری در پروژههای اقتصادی یا فعالیتهای تجاری موجود در کانادا و یا راه انداختن بیزینس خود بتوانند اقامت دائم کانادا و بعد از آن شهروندی کانادا را بگیرند.
برنامه های سرمایهگذاری در کانادا و مهاجرت به کانادا از طریق بیزینس در کل به دو صورت برنامههای فدرال (ثبت شرکت، استارتاپ، C11، و ICT)، و برنامههای استانی انجام میشوند.
در این بخش، تمام روشهای سرمایهگذاری به کانادا در سال ۲۰۲۴ را برای شما نوشتهایم.
روش اقامت دائم کانادا از طریق ویزای استارت آپ (Start-Up Visa)
گرفتن ویزای استارتاپ کانادا برای مهاجرت یکی از روشهای رایج و محبوب برای گرفتن اقامت دائم کانادا است.
در برنامه ویزای استارتاپ کانادا، کارآفرینها و صاحبان بیزینس که توانایی راهاندازی یک شرکت نوآورانه را دارند و میتوانند شغل ایجاد کنند، در زمینه تخصصی خود سرمایهگذاری میکنند.
علاوه بر ایجاد شغل در کانادا، یکی دیگر از شروط گرفتن ویزای استارتاپ این است که شرکت شما باید بتواند در کانادا و در سطح جهانی با دیگران رقابت کند.
اگر سرمایهگذاری در کانادا از طریق استارتاپ شما موفقیتآمیز باشد، میتوانید اقامت دائم کانادا را بگیرید و پس از آن هم برای شهروندی کانادا اقدام کنید.
ثبت شرکت در کانادا (LMIA Pathway)
شما میتوانید بهعنوان سرمایهگذار خارجی با ثبت شرکت در کانادا و یا خرید خرید حداقل ۵۰٪ سهام از یک شرکت یا بیزینس فعال در کانادا، اقامت دائم کانادا را بگیرید.
البته در روش تأسیس شرکت در کانادا، ابتدا به شما ویزای کار کانادا را میدهند و بعد از ۲ سال در صورتی که شرایط لازم را داشته باشید می تواند اقامت دائم کانادا را بگیرید.
ویزای کارآفرینی C11
ویزای کارآفرینی C11 هم یکی از انواع ویزای کارآفرینی در کانادا است که مناسب کارآفرینی است که میخواهد یا در یک بیزینس فعالی در کانادا سرمایه گذاری کند و یا میخواهد یک بیزینس جدید در کانادا راه بیاندازد.
در روش ویزای کارآفرینی C11، شما ابتدا ویزای کار کانادا را دریافت میکنید و به کانادا میآیید. بعد از آن و پس از یک سال فعالیت در کانادا، اگر شرایط لازم را داشته باشید، میتوانید اقامت دائم کانادا را بگیرید.
برنامه انتقال درون شرکتی (ICT)
اگر در ایران یا هر کشور دیگری یک شرکت و بیزینس دارید، میتوانید یک شعبه در کانادا راهاندازی کنید و هر کدام از کارمندهای کلیدی خود را به دفتر کانادا منتقل کنید.
در برنامه انتقال درون شرکتی (Intra-Company Transfer)، ابتدا به کارمند مربوطه ویزای کار یک ساله میدهند و بعد از میتواند اقامت دائم کانادا را بگیرد.
ویزای کارآفرینی برنامه استانی کانادا (PNP)
استانهای کانادا هم برای خود برنامههای پذیرش مهاجر را دارند که به آن برنامههای کاندیدای استانی (Provincial Nominee program) میگویند.
یکی از روشهایی که استانهای کانادا مهاجر میپذیرند، از طریق سرمایهگذاری استانی است. یعنی میتوانید در یک استان بخصوص برای کارآفرینی سرمایهگذاری کنید.
آیا من واجد شرایط برای مهاجرت به کانادا هستم؟
برای ارزیابی رایگان، میتوانید فرم زیر را پر کنید تا من وضعیت شما را برای اقامت دائم از طریق سرمایهگذاری در کانادا و یا سایر روشهای مختلف مهاجرت به کانادا ارزیابی کنم و با شما تماس بگیرم.